Online marketing & webdesign en development

Anima communicatie & vormgeving is vanuit de vestiging Nijmegen actief in online marketing & webdevelopment, en in webdesign. WIj ontwikkelen  websites en webshops, van design tot en met technische uitwerking. Tevens bieden wij oplossingen voor online marketing door middel van het opzetten van een maatwerk e-mailing campagne of door middel van Google Adwords campagnes. Behalve webdesign bieden wij voorzieningen aan in onze websites voor SEO ten behoeve voor betere resultaten bij zoekopdrachten in Google. Voor online marketingtools en webdesign en development bedienen wij bedrijven uit de regio Nijmegen, maar vaak ook daarbuiten.

Het begin van een nieuwe impuls

Heeft u een vraag, wilt u een offerte of wilt u meer weten over een van onze diensten of producten? Gebruikt u dan onderstaand formulier en wij nemen hierover zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien nodig zijn wij ook gaarne bereid tot een informatief gesprek. We kunnen dan uitgebreider uw specifieke situatie bespreken en mogelijke maatwerk oplossingen aanbieden.

 


Acceptable file types: doc,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 5mb.

anima communicatie & vormgeving

Anima communicatie & vormgeving
Gorterplaats 15, 6531 HZ Nijmegen
Tel. (024) 373 84 33
Email: Info@AnimaNijmegen.com
Website: www.AnimaNijmegen.com

Bij bezoek:
Vanaf Groenestraat (30 meter vanaf kruising Annastraat) rechts de smalle inrit van de Gorterplaats oprijden. Links met de bocht mee vindt je rechts de oranje deur, ingang C. Trap op naar 2e verdieping, eerste kantoor links.

Dirk Lutters | Anima communicatie & vormgeving

Kunnen wij u terugbellen?

Laat uw nummer hier achter, en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.
Het verplicht tot niets.

Dirk Lutters

Dank. Wij bellen u zo snel mogelijk.

Pin It on Pinterest

Share This