Offline communicatie & vormgeving

Anima communicatie & vormgeving is vanuit de vestiging Nijmegen actief in offline communicatie & vormgeving. Wij richten ons daarbij op het conceptueel ontwikkelen van marketing tools in de zin van grafische vormgeving, voor algemeen gebruik of gebruik voor drukwerktoepassingen, alsmede de vormgeving opmaak en uitwerking uitingenspecifiek bestemd voor drukwerk. Hierbij gaat het in de praktijk over gedrukte marketingtools voor commerciële doeleinden, elementen ten behoeve van de huisstijl, jaarverslagen of uitgaven als boeken of magazines, met name voor bedrijven uit de regio Nijmegen, maar soms ook ver daarbuiten.

Het begin van een nieuwe impuls

Heeft u een vraag, wilt u een offerte of wilt u meer weten over een van onze diensten of producten? Gebruikt u dan onderstaand formulier en wij nemen hierover zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien nodig zijn wij ook gaarne bereid tot een informatief gesprek. We kunnen dan uitgebreider uw specifieke situatie bespreken en mogelijke maatwerk oplossingen aanbieden.

 


Acceptable file types: doc,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 5mb.

anima communicatie & vormgeving

Anima communicatie & vormgeving
Gorterplaats 15, 6531 HZ Nijmegen
Tel. (024) 373 84 33
Email: Info@AnimaNijmegen.com
Website: www.AnimaNijmegen.com

Bij bezoek:
Vanaf Groenestraat (30 meter vanaf kruising Annastraat) rechts de smalle inrit van de Gorterplaats oprijden. Links met de bocht mee vindt je rechts de oranje deur, ingang C. Trap op naar 2e verdieping, eerste kantoor links.

Dirk Lutters | Anima communicatie & vormgeving

Kunnen wij u terugbellen?

Laat uw nummer hier achter, en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.
Het verplicht tot niets.

Dirk Lutters

Dank. Wij bellen u zo snel mogelijk.

Pin It on Pinterest

Share This