Advies & ondersteuning

Anima communicatie & vormgeving is vanuit de vestiging Nijmegen actief in advies & ondersteuning. Voordat wij een aanvang nemen met de uitwerking van marketing tools richten wij ons op de daaraan voorafgaande vraag, voor welk marketing- of communicatieprobleem dit een oplossing moet bieden. Veel van onze relaties hebben, op het moment dat wij in contact treden met hen, geen of een niet goed doordachte marketingfilosofie. Met de wetenschap wel iets met marketing te moeten doen maar inhoudelijk nog geen volledig inzicht te hebben in de weg die bewandeld moet worden en hoe aan welke zaken aan oplossingen moet worden gewerkt, treden wij in contact met deze ondernemers.

Juist hierom beginnen wij vaak niet met de uitwerking van een marketing tool, maar begeleiden wij klanten. Ondernemers uit met name de regio Nijmegen, maar ook ver daarbuiten. Middels goede gesprekken brengen wij zijn marketingsituatie in kaart en wordt duidelijk op welke terreinen er oplossingen nodig zijn. Pas daarna kan goed worden bepaald welke oplossingen nodig zijn, en kan een aanvang worden genomen tot de uitwerking hiervan.

Alleen hierdoor kunnen ondernemers het maximale halen uit hun marketingbudget, en tillen wij als communicatieadviseurs onze klanten tot een hoger niveau wat betreft de marketing van hun onderneming, die niet zelden een dusdanig goede terugkoppeling heeft op de rest van de bedrijfsstructuren.

Het begin van een nieuwe impuls

Heeft u een vraag, wilt u een offerte of wilt u meer weten over een van onze diensten of producten? Gebruikt u dan onderstaand formulier en wij nemen hierover zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien nodig zijn wij ook gaarne bereid tot een informatief gesprek. We kunnen dan uitgebreider uw specifieke situatie bespreken en mogelijke maatwerk oplossingen aanbieden.

 


Acceptable file types: doc,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 5mb.

Dirk Lutters | Anima communicatie & vormgeving

Kunnen wij u terugbellen?

Laat uw nummer hier achter, en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.
Het verplicht tot niets.

Dirk Lutters

Dank. Wij bellen u zo snel mogelijk.

Pin It on Pinterest

Share This